Arkitekt Andreas

Andreas var och tittade på tomten den 26 augusti 2013. Vi tittade på var och hur vi skulle placera husen och kom fram till att vi skulle justera deras placering så växthuset flyttar till nordost och garaget till sydväst.

Denna nya placering kommer innebära att vi kan skapa en insynsskyddad yttre trädgård i västerläge så som vi har det idag på Smedgatan, vilket vi tycker om. Vi kommer att behålla vyer mot norr och nordväst samt få nya vyer mot sydväst, Andreas förslag är mycket gott.

Vi ska ta reda på om vi kan göra en ny infart till tomten från ungefär där busshållplatsen är. Göran har ett servitut på att tillhandahålla infartsväg genom hans mark till vår tomt, men vi vill hellre ha en egen infartsväg.

Andreas ska ge oss inledande underlag i slutet av augusti och vi är mycket förväntansfulla. Andreas vann andra pris i tävlingen årets hus 2013 i tidningen Hus och Hem med huset han ritat åt sin far, grattis! Andreas arbetar som Arkitekt SAR/MSA på det renommerade Göteborgskontoret Malmström och Edström Arkitektkontor, men för oss via sin egen firma Norrman byggkonsult. Vi har stort förtroende för honom och också höga förväntningar.

 

 

Joomla templates by a4joomla